Over Hoveniersbedrijf Oltmans

Het zit in onze genen. Al drie generaties lang is Hoveniersbedrijf Oltmans het adres voor uw tuin. Het familiebedrijf heeft een perfect op elkaar afgestemd team.

Met 40 jaar ervaring, het juiste gereedschap, een enthousiast team van 6 vakbekwame hoveniers en de zeer uiteenlopende projecten heeft Hoveniersbedrijf Oltmans de kennis en het vakmanschap in huis om de meest gevarieerde tuinen te ontwerpen en te realiseren.

Hoveniersbedrijf Oltmans is een erkend opleidingsbedrijf in de groene sector en al onze vaste medewerkers zijn VCA opgeleid.
IMG-20160629-WA0003

Even Voorstellen :

JeroenOltmansJeroen Oltmans: 

Na zijn opleiding heeft Jeroen nog een aantal jaren bij andere hoveniersbedrijven gewerkt, om in 2007 in ons hoveniersbedrijf te komen. Hij is mede eigenaar samen met zijn vader, die het bedrijf heeft opgericht in 1976. Jeroen heeft de algemene dagelijkse leiding en hij werkt hoofdzakelijk in de tuinaanleg.

BenBen : 

Ben werkt sinds 1993  bij ons en is daarmee degene die het langst werkt in het bedrijf. Hij is vakbekwaam hovenier. Ben is overal inzetbaar, werkt in de aanleg en het onderhoud en is  ‘van alle markten thuis’.

JeffreyJeffrey : 

Jef is werkzaam bij ons vanaf 2004. Begonnen als leerling hovenier, na het behalen van zijn vakdiploma gebleven en nu werkzaam als hovenier. Jef neemt de afdeling tuinonderhoud voor zijn rekening en werkt zelf ook hoofdzakelijk in het onderhoud.

RobinRobin : 

Robin werkt in ons bedrijf sinds 2006. Ook hij is vakbekwaam hovenier. Robin is het meest op z’n plaats in de aanleg; hij is technisch goed onderlegd en ook in het straatwerk en/of schuttingen en dergelijke heel vakbekwaam. Robin werkt dan ook bijna altijd in de tuinaanleg.

ArnoldArnold  : 

Arnold is vanaf maart 2017 bij ons komen werken om ons team te versterken. Arnold is opgeleid als vakbekwaam hovenier en hij is inzetbaar in zowel aanleg als onderhoud.

erken-leerbedrijf-logoErkend leerbedrijf: 

Verder hebben wij nog elk jaar een stagiaire in het bedrijf die een dag per week praktijkervaring bij ons opdoet. Wij zijn een erkend leerbedrijf en wij zijn blij dat er altijd nog enthousiaste mensen zijn die het mooie vak willen leren en uitvoeren in de praktijk.